top of page
_ORIGINAL_.png
LOGO Vensius Labour FINAL-17.png

Vensius Labour: Strategisch advies in HR & Labour

28699199_2038955926319266_3706521176104789089_o_edited.jpg

Sander Diepvens
 

Advocaat
 

E-mail (2).png
LinkedIn x2.png
Persona.png
foto met filter_edited.jpg

Linda Lemmens

Advocaat
 

E-mail (2).png
LinkedIn x2.png
Persona.png

Vensius Labour is een nichekantoor, gespecialiseerd in het sociaal recht in ruime zin, zijnde het arbeids- en socialezekerheidsrecht.

 

Wij, Janne Poets en Linda Lemmens zijn de trotse oprichters van Vensius Labour. Sinds het begin van onze beide loopbanen leggen we ons quasi uitsluitend toe op sociaal recht, waardoor we samen goed zijn voor meer dan 40 jaar ervaring in de verschillende aspecten van het sociaal recht!

 

Gezien deze ervaring bestaat onze sterkte dan ook uit het strategisch meedenken met cliënten in allerlei HR-problematieken. Adviesverlening m.b.t specifieke casussen

van individueel recht, de redactie van overeenkomsten en policies of het reviseren van een arbeidsreglement zijn voor ons een dagdagelijks gegeven. 

Net zoals het verlenen van de gepaste bijstand in diverse geschillenregelingen zoals gerechtelijke procedures, bij inspectiecontroles of bemiddelingen.

Ook bijstand in collectief overleg met de werknemersafvaardiging, het opmaken van cao’s of akkoorden op ondernemingsniveau zijn ons niet vreemd.

Specifiek daarbij is arbeidsduur en de uitrol op organisatieniveau één van onze subspecialismen.

 

Als advocaat benaderen we elke vraag dan ook met het nodige gezond verstand en brengen we helder de belangen van de diverse partijen in kaart. 

Een gedragen compromis is nog steeds de ultieme oplossing van een geschil.

 

Wat u van ons mag verwachten?

Een luisterend oor, een duidelijke risico-inschatting, kortom een samenwerking met als doel u te ontzorgen in HR.

Want daar doen we het voor, elke dag opnieuw.

bottom of page