top of page
_ORIGINAL_.png
LOGO Vensius FINAL II -04.png

"Vensius is een gespecialiseerd M&A adviesbureau, met een unieke focus op belasting en bedrijfsleven. We ondersteunen de groei van kleine, middelgrote en grote bedrijven en begeleiden de reis van investeerders en investeringsvehikels."

We passen onze diensten aan op de commerciële strategie en bedrijfsdoelstellingen van onze klanten. Om deze op maat gemaakte aanpak te bieden, fungeren wij als one-stop-shop voor alle nationale en internationale juridische zaken met betrekking tot het opzetten van investeringsvoertuigen, fusies, overnames en ander herstructureringswerk. Door één enkele partner aan te wijzen als hoofdadviseur voor elke klant, garanderen we één exclusief contact voor alle benodigde expertise. Dit is mogelijk dankzij onze op het bedrijfsleven gerichte manier van werken en het uitgebreide netwerk van high-end juridische professionals, uit andere vakgebieden en jurisdicties, die Vensius ondersteunen. We zijn volledig toegewijd aan het helpen van onze klanten bij het bereiken van hun doelen en we zijn trots op onze toewijding en werkethiek als vertrouwde adviseur.

Expertise

M&A en ander herstructureringswerk

Begin vol vertrouwen aan uw fusie- of overnametraject, wetende dat u een betrouwbare juridische partner aan uw zijde heeft. Bij Vensius is ons toegewijde team gespecialiseerd in het bieden van naadloze M&A-oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Van grondige evalutatie tot onderhandeling en documentatie, wij bieden uitgebreide juridische ondersteuning in elke fase van de transactie. Onze expertise zorgt ervoor dat potentiële risico's worden geïdentificeerd, kansen worden gemaximaliseerd en transacties worden uitgevoerd met precisie. Met een diep begrip van zowel juridische details als bedrijfsdynamiek, zijn we toegewijd om resultaten te leveren die aansluiten bij uw strategische doelstellingen.

Prive-equity

Navigeer met vertrouwen door het ingewikkelde landschap van private vermogens. Ons gespecialiseerde team biedt uitgebreide juridische diensten die ontworpen zijn om uw investeringen in privaat vermogen te optimaliseren. Van fondsvorming en structurering tot naleving van regelgeving en transactionele ondersteuning, wij bieden strategisch advies in elke fase van uw investering. Met een scherp inzicht in markttrends en regelgevende kaders, zorgen we ervoor dat uw investeringen gepositioneerd zijn voor succes. Bij Vensius stellen we uw doelstellingen voorop en leveren we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw unieke investeringsstrategie.

Zakelijke diensten

In het dynamische landschap van het bedrijfsleven is het navigeren door juridische complexiteit cruciaal voor duurzame groei. Bij Vensius begrijpen we dat elke beslissing telt en dat elke transactie de koers van uw onderneming bepaalt. Daarom bieden we een uitgebreide reeks van zakelijke diensten aan, afgestemd op uw unieke behoeften. Vanuit een juridisch oogpunt vereist dit een flexibele strategische aanpak om juridische risico's te beheren en de bescherming van kernactiva zoals intellectuele eigendomsrechten, merkreputatie, financiële investeringen, aandelen, obligaties... te waarborgen.

About
Expertise
Approach
Compass & Map

Onze aanpak

Vensius helpt u te navigeren door de juridische implicaties van uw zakelijke beslissingen met behulp van een uniek belastingrechtkompas. Door de economische groei van uw bedrijf en vermogen te prioriteren, begeleiden we u door de beste juridische routes en anticiperen we op mogelijke obstakels op uw weg naar succes.

CONTACT

Contact

Onderzoeken

Voor eventuele vragen, opmerkingen of aanbevelingen, vul het volgende formulier in:

Neem contact op

Officenter Hasselt

Hendrik van Veldekesingel 150

3500 Hasselt

België

Carrières

Om te solliciteren voor een baan, stuur een motivatiebrief samen met uw CV naar:

bottom of page